HJØRNESOFA TIL SPISEBORD - A0

Hjørne dining sofa. Siddehøjde som spisebordsstole. Mange stoffer og stoffarver. Ring for pris.

Flere detaljer

CNB1-A0

DKK 0,00

Hjørnesofa til dit spisebord

Et fantastisk og komfortabelt spisearrrangement / hjørnearrangement til dit hjem. En hjørne-dining-sofa, hvor du kan sætte et rundt bord tller en almindeligt spisebord til.

Du kan vælge længden på siderne individuelt. Længder fra 80 til 210 cm.

En "dining sofa" er en hyggelig, elegant og lækker løsning til din spisestue. Stilen på spisebordssofaen er klassisk og helt oppe i tiden. Sofaen giver dig mulighed for at indrette din spisestue eller spisearrangement lækkert, og i dag, hvor køkken/stue ofte er i samme rum giver det et flot indtryk. 

En dining sofa har siddehøjde som en spisebordsstol og du kan få disse diningsofaer i samme stof og stoffarver som spisebordsstolene NC1. Du får også siddepladser, som er så komfortable, at du og dine gæster kan sidde godt rundt om bordet hele aftenen.

Sofaen fås som standard med sorte ben, og mht. stolens betræk, så kan du vælge mellem stof eller velour, og i rigtig mange farve. Se link til stoffer/farver nedenfor her. Ønsker du at få tilsendt små stofklip, kan du bestille klip her!

Nogen vil gerne have det enkelt og hvis du er til det, kan du vælge stolen uden knapper i ryggen. Vil du derimod gerne have knapper i ryggen, er der flere muligheder at vælge imellem. 

Du kan vælge din diningsofa helt uden armlæn, med 1/2 armlæn eller med 1/1 armlæng. Men det er også flot at lave en spisegruppe, hvor du kombinerer dining sofaen med andre typer stole. Benene er som standard sorte.

Du kan få en "dining sofa" helt ned til L80 cm - den passer til en bordende - eller du kan få den i 210 cm. så du virkelig kan fylde bordets længde ud ..... og så er der alle de andre længder indimellem: 120, 140, 160, 180 cm.

Stolen fås som standard med sorte ben, og mht. stolens betræk, så kan du vælge mellem stof eller velour, og i rigtig mange farve. Se link til stoffer/farver nedenfor her.  Ønsker du at få tilsendt små stofklip, kan du bestille klip her!

Nogen vil gerne have det enkelt og hvis du er til det, kan du vælge sofaen uden knapper i ryggen. Vil du derimod gerne have knapper i ryggen, er der flere muligheder at vælge imellem. Når du har bestilt, kontakter jeg dig for at aftale antallet af knapper i ryggen, da dette afhænger af dining sofaens længde.

Armlæn

Vælg mellem intet armlæn, 1/2 armlæn eller 1/1 armlæn

Vælg med eller uden knapper

Dining sofaen fås uden knapper eller med knapper. Ønsker du knapper i ryggen vælger den type knapper du ønsker, herefter kontakter vi dig da antallet af knapper afhænger af dining sofaens længde og den tæthed, du ønsker.

Vælg betræk og farve til din nye spisebordsstol

 • Klik på dette link og se alle dine valgmuligheder: STOFFER / STOFFARVER
 • Find det stof/stoffarve du ønsker
 • Klik på LÆG I KURV

 

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du også huske at lægge møblet/møblerne i kurven.

Produktdetaljer

 • Polstret sofa betrukket med stof eller velour -  STOFFER / STOFFARVER
 • Ben: sorte som udgangspunkt
 • Ben og frames/opbygning i massivt bøg 
 • Polstring: Gjorder og kvalitets skum
 • Knapper: med eller uden

 

Mål

 • Højde ryg: 87 cm
 • Højde sæde: 49 cm
 • Længde: fra 80 til 210 cm
 • Dybde 64 cm
 

Montering

 • De to sider skal sættes sammen med beslag under sæderne.