Nyhedsbrev

Brandi Living er en webshop

- muligvis er brandiliving.dk en webshop, men forvent at vi ved besked, og at vi gerne vil betjene dig. Vi kalder det service.

På vores adresse i Brædstrup har vi både showroom og et lille værksted. 

Jeg hedder Susanne Brandi og startede firmaet i 2005, og har siden da importeret, fremstillet og leveret møbler af god kvalitet til private og forhandlere.

I mit showroomet viser jeg et udvalg af mit udvalg af de møbler, som forhandles på www.brandiliving.dk. Jeg har måske ikke alt til fremvisning, men jeg forsøger at have noget fra alle producenter så deres kvalitet kan vurderes ud fra dette.

Jeg forhandler og/eller producerer vitrineskabe, polstrede spisebordsstole, sofaborde, langborde, polstrede lænestole, polstrede sengegavle, gulvtæpper og lidt interiør mv.

Specialopgaver og store snedkeropgaver fremstilles af snedkere på stort og veludstyret værksted i mit nærområde. Og på værkstedet, der ligger i forbindelse med showroomet fremtilles de små ting og det, der skal males bliver håndmalet her.

I showroomet finder du også et lækkert udvalg af tilbehør såsom plaider, puder, lamper, interiør og gulvtæpper fra danske contemporary brands.

Det vil glæde mig at se dig i showroomet uanset om du er kunde eller forhandler - eller naturligvis som kunde i webshoppen.

Mange hilsner

 

Susanne Brandi, Indehaver

www.brandiliving.dk

www.brandilivingagentur.dk