HANDELSBETINGELSER

- samt info vedr. personlige oplysninger

Aftaleindgåelse – tilbud og ordrebekræftelse

Tilbud afgivet af Brandi Living er kun gældende, når de foreligger skriftligt og da kun i 30 dage, med mindre en kortere periode er angivet i tilbuddet.

Kunden kan alene påberåbe sig indholdet i individuelle skriftlige tilbud og ordrebekræftelser som grundlag for leverancen sammen med nærværende betingelser. Oplysninger givet i brochurer, webshop, prislister, annoncer, andre tilbud m.v. er uden relevans for bedømmelsen af leverancen.Alle kontrakter indgås på dansk.

Afgivelse af ordre på Brandiliving.dk

Når der er afgivet en ordre via e-mail eller webshop, vil der blive fremsendt en e-mail med en bekræftelse. Den fremsendte e-mail er kvittering for de bestilte produkter og samtidig ordrebekræftelse, som leverancen sker på baggrund af.

Betaling

Betaling for bestilte varer sker iht. til de på webshop eller ordrebekræftelse angivne betingelser og sker på grundlag af fremsendt faktura. Betaling kan foretages ved bankoverførsel eller MobilePay. Betales der i Brandi Livings Showroom, kan der betales ved brug af dankort. Brandiliving.dk modtager ikke
online betaling.

Personlige oplysninger

Brandi Living udleverer ikke dine personlige oplysninger til andre. Vi har 3 forskellige systemer, hvor der indgår personlige oplysninger:

Nyhedsmail: Her har vi kun din e-mailadresse registreret, og du vil altid kunne afmelde dig og/eller gå ind og ændre de oplysninger, der er registreret.

Webshop: Ved køb på Brandiliving.dk registrerer du selv følgende: Navn, adresse, telefon, e-mail. Brandi Living har ikke konto- eller kortinformationer, da der ikke kan betales on-line. Personlige data slettes her efter 10 år.

Tilbud/ordrebekræftelse/fakturering: Ifm. fremsendelse af tilbud/ordrebekræftelse/faktura er følgende registreret: Navn, adresse, telefon, e-mail.

Du er altid velkommen til at kontakte Brandi Living for at få oplyst hvad vi har stående, eller hvis du ønsker at blive slettet i vores regnskabssystem, dog skal informationerne være mere en 5 år gamle før du kan slettes.

Priser

Hvis ikke andet er nævnt eller aftalt i ordrebekræftelsen, er alle prisangivelser angivet i DKK og eksklusiv forsendelse og eventuelle tillæg.
Brandi Living oplyser portosatser/transportomkostninger på bekræftelsen. Hvis ikke andet er nævnt, er disse omkostninger således ikke indeholdt i prisen på
produktet.

Forbehold

Der tages forbehold for prisændringer, korrekturfejl, forkert oplyste priser samt andre forhold, der kan medføre oplysning af forkerte priser. I så fald er Brandi Living berettiget til at annullere en indgået aftale. Der tages endvidere forbehold for udgåede varer og midlertidigt udsolgte varer.

Levering

Brandi Living ekspederer indgåede ordrer hurtigst muligt, dog efter aftale med kunden. Som udgangspunkt leverer Brandi Living til fortovskant/gadedør på landfaste øer i Danmark, prisen for dette er specificeret ved den enkelte vare. Kunden kan vælge selv at afhente det bestilte på Brandi Livings adresse.

Leveringstid

Leveringstiden angives så vidt muligt i ordrebekræftelsen.
Alle angivelser er dog omtrentlige og med forbehold for forsinkelser som følge af vejrlig, strejker, lockout, manglende eller mangelfulde leverancer fra underleverandører eller andre årsager udenfor sælgers kontrol.

Fortrydelsesret

Ved nethandel har forbrugere som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret på standardvarer, men ved tjenesteydelser og specialfremstillede
varer gælder særlige regler.

Standardvarer:
Fortrydelsesretten løber fra modtagelsesdagen af varerne. Kunden er berettiget til at afprøve varen, men for at benytte sig af fortrydelsesretten, skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som den var i, da den blev modtaget. Gem derfor den originale emballage, indtil du ved, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes og at fortrydelsesretten dermed ikke kan udnyttes.

Fortrydelsesretten kan også benyttes ved at afvise varen ved modtagelsen, ved overdragelse af varen til postvæsenet eller ved returnering efterfølgende til:

Brandi Living
Østergårdsvej 20
8740 Brædstrup

Ved returnering modtager vi gerne faktura, ordrebekræftelse eller andet, der kan hjælpe os med at identificere ordren. Det gør sagsbehandlingen væsentlig hurtigere. Varen skal returneres fragtfrit og uden omkostninger for Brandi Living - .

Ifølge Lov om Forbrugeraftaler, kap. 4 §18 stk. 2.3 ydes der ingen fortrydelsesret på varer, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Du giver dit samtykke til at fremstillingen må påbegyndes ved at acceptere
ordrebekræftelsen.

Reklamation

Brandi Living yder 24 måneders reklamationsret på alle solgte varer. For varer med begrænset levetid, er reklamationsretten dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for det pågældende produkt. Reklamation over mangler skal fremsættes overfor Brandi Living inden for rimelig tid efter manglen er opdaget, og gerne på e-mail (info@Brandiliving.dk) eller telefon (+45 26 54 60 42), da dette vil lette sagsbehandlingen. Lider salgsgenstanden af en mangel, vil Brandi Living søge at afhjælpe denne eller foretage omlevering, hvis dette ikke påfører Brandi Living uforholdsmæssige omkostninger. Brandi Living afholder omkostningerne ved en returnering af mangelbehæftede varer.

Yderligere og mere detaljerede informationer omkring generelle e-handelsbetingelser kan findes i Lov om Forbrugeraftaler.

- rev. 25.05.2018 (rettet iht. GPDR) / SB


Betal med kreditkort