Der er 74 varer.

STUE

Her finder du vores udvalg af stuemøbler: Polstrede lænestole og puffer, snedkerfremstillede vitrineskabe, konsolborde, gulvtæpper mv.

Klik dig rundt og se de mange muligheder. Mange af vore stuemøbler kan individualiseres efter dine ønsker, både en del af de polstrede møbler - lænestole, puffer og sofaer, hvor du kan vælge farve/stof, men også de snedkerfremstillede vitrineskabe og konsolborde, som kan laves i specialmål og håndmales i en farve efter dit ønske.

For mange er stuen der, hvor vi genfinder energien efter en lang dag og uge. I stuen skal der ofte være plads til at være familie, være doven, være selskabelig og stuen skal give dig lyst til at læne dig tilbage og læse den bog du ellers aldrig får læst. Derfor skal dine møbler, din favorit lænestol, familiesofaen, puffen til benene være både komfortable og lige som DU ønsker det. Det er derfor vi er glade for at kunne tilbyde alle de mange farver i både stof og velour.

Hos Brandi Living er det vores mission at give dig en stue, som du altid vil kunne se dig selv i. Uanset om du drømmer om polstrede sofaer i højeste kvalitet, unikke vitrineskabe, velour puffer eller stilrene lænestole i specialfarver, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi er her for at inspirere dig og bidrage til, at du kan skabe et dejligt, individuelt og personligt hjem. 

Underkategorier

 • STOLE - STUE
  Forkæl dig selv og din stue med en komfortabel lænestol Mange af vore behagelige lænestole kan individualiseres efter dine ønsker.
 • SOFA, LOUNGE SOFA, CHAISELONG SOFA
  Polstrede sofaer med og uden chaiselongue Er stuen det sted, hvor alle samles i én og samme sofa, eller er det der, hvor du har gæster? 
 • PUFFER - STUE
  Puffer som fodskammel, som ekstra siddeplads eller som sofabord Du finder lidt af det hele her i smukke farver og en skøn stil.
 • SOFABORDE / SMÅBORDE
  Et sofabord er centrum i din stue Og sofabordet er også med til at understrege din stil og selvfølgelig stemningen i din stue.
 • KONSOL- / SKRIVEBORDE - STUE
  Moderne men også traditionelle skænke, konsolborde og skriveborde (arbejdsborde), som smukt kan stå i din stue.
 • VITRINESKABE OG ANDRE SKABE - STUE
  Gem væk eller vis frem i dit vitrineskab Vi har snedkerfremstillede vitrineskabe og vitrineskabe fra europæiske møbelproducenter.
 • GULVTÆPPER - STUE
  Skab hygge og harmoni i din bolig med charmerende løse tæpper på dit gulv.
 • SPEJLE - STUE
  Spejle er et dekorativt element i din stue Spejle kaster dagslyset rundt, spejler din smukke stue, og sætter en stemning.
 • ANDET - STUE
  Tallerkenrækker og hylder på mål På værkstedet fremstiller vi bl.a. tallerkenrækker hylder i massivt fyrretræ - lige efter dine mål.
 • SPECIALMÅL - STUE
  Væg-til-væg eller indbygningsreoler Vi hjælper gerne med en snedkerfremstillet løsning til dit hjem. Vitrineskabe i specialmål.
 • NEDSAT ELLER UDGÅET
 • KURVE TIL INDENDØRS BRUG
  Kurve til indendørs brug Find de skønneste kurve til indendørs brug her. Jeg forsøger at finde dem, som ikke ses på hvert gadehjørne, som har et skønt design og udtryk og som kan understrege en stemning og stil i dit hjem.  Samtidig skal kurvene jo kunne bruges til alt det praktiske: opbevaring i entréen, skjuler til en palme, opbevaring af plaider og ekstra puder osv.