Nyhedsbrev

Levering af dit bestilte møbel

Når du bestiller et møbel i min webshop, så bli'r det leveret lige til din gadedør.

Dit bestilte møbel leveres enten med special fragtmand eller med egen bil. Vi gider ikke beskadigede varer, så Brandi Living sætter sikker levering af møblet meget højt. Vi bruger transportører, som er gearet til at transportere møbler eller Brandi Living "bussen" kommer selv.

Hvis du har bestilt et stort møbel, og ønsker at dette skal bæres helt ind, helt op mv. med 2 mand, så foreslår jeg at du selv arrangerer dette med et lokalt flyttefirma, da det vil være dyrt at sende to mand med fra Brædstrup. Vi aftaler et leveringstidspunkt og du har så fundet et par mand til at hjælpe.

Vi leverer også udenfor Danmarks grænser: Sverige, Norge, Tyskland mv. Vi har også her, sikre og dygtige transportører til at håndtere vores møbler - din bestilling!

Generelt omkring levering:

Hvis ikke andet udtrykkeligt er aftalt gælder at levering er til gadedør/fortovskant på den aftale adresse. Derudover og vigtigt: Det er købers ansvar inden leveringen at undersøge og sikre, at adgangen til hjemmet kan ske uhindret, og at der på trapper, i gangarealer mv. er plads nok til at møblerne kan håndteres ansvarligt.