Brandi Living sikrer at dit drømmemøbel kommer sikkert hjem.

 

Brandi Living leverer dine møbler på dine præmisser.

 

Når du har bestilt dit drømmemøbel hos Brandi Living, sikrer vi os naturligvis, at dit møbel kommer sikkert hjem til dig. Vi leverer som udgangspunkt altid jeres møbler personligt og helt til gadedøren/fortorvskant, for at undgå beskadiggørelse af møblerne.

Brandi Living ønsker at give dig den bedste vejledning du kan få, når du handler gennem vores webshop. Derfor følger vi op på din bestilling, såfremt der er den mindste tvivl omkring produktionen af dit møbel. Dette gøres for at undgå misforståelser, når vi bringer dig dit drømmemøbel. 

Du kan vælge selv at afhente dit møbel i vores showroom. Brandi Living tilbyder også levering til hele danmark og alle brofaste øer. Det er også muligt at levere møbler uden for danmarks grænser, dette vil dog ikke ske som personlig levering. Normalt leverer" Brandi Living bussen" selv dit drømmemøbel, men alt efter størrelse kan der arrangeres levering gennem dit lokale flyttefirma. Hvis du ønsker dit møbel båret helt ind i huset, skal dette også bestilles gennem dit lokale flyttefirma.


Generelt om levering
Hvis ikke andet udtrykkeligt er aftalt gælder, at levering er til gadedør/fortovskant på den aftale adresse. 
Derudover og vigtigt: Det er købers ansvar inden leveringen at undersøge og sikre, at adgangen til hjemmet kan ske uhindret, og at der på trapper, i gangarealer mv. er plads nok til at møblerne kan håndteres ansvarligt.


Betal med kreditkort