Der er 38 varer.

SOVEVÆRELSE

Soveværelset er det sidste du ser, hver dag, inden du falder i søvn, og soveværelset er det første du ser når du vågner. Du fortjener at sove og vågne i et rum, som du nyder at være i!

Hos Brandi Living tror vi på, at man kan skabe god søvn ved at indrette soveværelset rigtigt. Og hvad der er rigtigt er individuelt og forskelligt fra menneske til menneske. Personligt sover jeg bedst i et køligt soveværelse, både hvad angår temperatur, men også hvad angår farverne og indretningen i rummet. Andre ønsker at skabe et huleagtigt soveværelser, hvor de kan gå i hi hver aften. Og så er der jo også dem, der ønsker at soveværelser skal være luksuriøst og lækkert som en suite på et hotel.

Uanset hvad du er til, så vil vi gerne inspirere dig til at tænke din personlighed ind i dit soveværelse. Det kan være gennem spejle, polstrede sengegavle, garderobeskabe, natborde, kreativ opbevaring og meget mere.

Nogle af møblerne kan specialfremstilles efter dine ønsker, så dit soveværelse bliver unikt. Bl.a. ved at vælge farve og stof, som understreger din personlige stil og stemning.

Vi er her for at inspirere dig og bidrage til, at du kan skabe et dejligt, individuelt og personligt hjem. 

Underkategorier

 • SENGE / POLSTREDE SENGE
  Forkæl dig selv med en luksuriøs polstret sengeramme med  polstret hovedgærde. Skab et unikt og individuelt sovemiljø.
 • NATBORDE
  Skab symetri i soveværelset med funktionelle og moderne natborde.
 • POLSTREDE SENGEGAVLE
  En polstret sengegavl luner, giver komfort og skaber stemning og sætter stilen i dit soveværelse. Afhængigt af farve, stof og model.
 • PUFFER - SOVEVÆRELSE
  Puffer er anvendelig i alle rum, også soveværelset. Puffer med magasin fx. giver ekstra opbevaring til dyner, puder, sengetæpper mv.
 • GARDEROBESKABE
  Eksklusive og unikke garderobeskabe som rummer både funktionalitet og design
 • GULVTÆPPER - SOVEVÆRELSE
  Skab hygge og harmoni i din bolig med charmerende løse tæpper på dit gulv.
 • OPBEVARING - SOVEVÆRELSE
  Lad de praktiske og funktionelle løsninger stråle af personlighed og god stil.
 • TILBUD - SOVEVÆRELSE