Havestol 

Lad dig inspirere til et unikt hjem i vores showroom

Brandi Living har etableret et showroom, som vi opfordrer alle til at komme og undersøge nærmere. 

Hvis du har et bestemt møbel i øje, så giv mig et kald, så jeg kan fortælle dig om møbelet pt. er på udstilling i voress showroom. Jeg kan ikke altid være til stede i vores showroom, da jeg også har leveringer, snedker og kundebesøg. Derfor anbefaler jeg at man ringer inden man møder op, i skulle jo nødigt køre forgæves. Jeg er fleksibel og åbner gerne dørene op for besøg både tidlig morgen og sen aften, bare det er aftalt. 

Ring eller send en e-mail, så sørger jeg for at showroomet er åbent når i kommer.

+45 2654 6042
info@brandiliving.dk

Du finder Brandi Livings showroom her

Østergårdsvej 20, 8740 Brædstrup
(mellem Silkeborg og Horsens)

I showroomet kan du finde polstrede sofaer, velour spisestuestole, vitrineskabe i forskellige udformninger, barstole, lænestole, spisebordsstole med og uden armlæn, sengegavle, langborde og meget andet finurligt interiør . Vi har dog ikke uanede mængder af plads, så du kan derfor ikke forvente, at alle møbler er repræsenteret i vores showroom. 

 

 

Værksted

Brandi Living har et årelangt samarbejde med et lokalt snedkerværksted, som bl.a. fremstiller en kollektion af vitrineskabe, som er tegnet af mig. Vitrineskabene er med glas i sider og låger og i et klassisk, men enkelt design. Jeg har 4 forskellige standardstørrelser på vitrineskabe, og du kan se dem alle 4 her!

Herudover fremstilles der andre specialopgaver, f.eks. butiksdiske, indbygningsreoler, langborde mv. alt sammen i lige de mål, som du kunne ønske.

De "små" opgaver, såsom tallerkenrækker og hylder, fremstilles på mit eget lille værksted, der ligger i forbindelse med mit showroom.

"Nu har jeg gået i mange år og ledt efter det perfekte vitrineskab til vores hall, uden at kunne finde det rette. Susanne fik vendt og drejet mine øsnker,så jeg endte med at få det perfekte vitrineskab. Det er ikke kun en fryd for øjet, men det er en massiv kvalitet, som man sjældent ser i butikkerne. Kort sagt, Susanne laver det du ikke kna finde andre steder." - Sarah Erbs 

Uanset om du står og mangler ufatteligt lange borde, eller små smalle reoler, så er jeg altid behjælpelig med råd, vejledning og kvalitet.

Så nu kan du få plads til de store hyggelige middage med familie og venner rundt om et af vore langborde, der fremstilles udfra hvad du har plads til.

Se eksempler på SPECIALOPGAVER her!

Siden 2005 har jeg løbende fået samlet en håndfuld professionelle og ansvarsevidste samarbejdspartnere. Både mine snedkere og industrimalere og andre malere er top-dygtige og brænder for det de laver.

Men lad nu være med at tro, at et specialfremstillet møbel koster det samme som  et møbel, der er produceret på en møbelfabrik - for det gør det naturligvis ikke.

Har du spørgsmål til noget som helst, eller ønsker du et tilbud eller information .... så tøv ikke! Ring eller skriv til mig, jeg er her for at hjælpe dig.

Mange hilsner

Susanne Brandi

Indehaver

 

   
   


Betal med kreditkort