Nyhedsbrev
Der er 18 varer.
Spisebordstole og Dining Sofaer

Spisebordsstole og Dining sofaer - polstrede skønheder!

Find dine nye spisebordsstole til spisestuen eller alrummet her. Du finder moderigtige polstrede spisebordsstole i flere prisklasser, og din bestilling bliver bragt lige til døren, hvis du ønsker det.

Det er ikke forkælelse, det er faktisk helt fortjent at sidde behageligt ved spisebordet efter en lang dag. Spisebordsstolene fra Brandi Living er fremtillet ved europæiske møbelproducenter, og er i en super flot kvalitet.

Hos mig finder du et stort udvalg af polstrede spisebordsstole og dining sofas, hvor du ydermere har en bred skala af stoffer og farver at vælge imellem. Du kan også præge din nye stol eller dining sofa ved at vælge type af armlæn og om stolens eller diningsofa'ens ryg skal være med eller uden knapper.
En dining sofa er en "sofa-bænk", der er konstrueret, så siddehøjden passer til spiseborde, en super dejlig ting, hvis du f.eks. har dit spisebord sæt ved en væg. Det er "den nye slagbænk", dog med langt mere siddekvalitet og komfort.
Med mit udvalg af spisebordsstole kan du skabe dit helt eget udtryk og helt individuelle stil og stemning i din spisestue og køkken/alrum.