DINING SOFA - NB

Mange farver, flere stoffer: Mål: L160 D62 cm H ryg 90, H arml. 65, H sæde 50 cm

Flere detaljer

DKK 9.300,00

Komfortabel og polstret Dining Sofa

Hvorfor hedder det dining sofa? Det gør det fordi siddehøjden er, så sofaen kan bruges ved et spisebord. F.eks. i stedet for en slagbænk.

Har du en dining sofa på den ene side af bordet, kan du sagtens have løse stole for enderne og på den anden side. Og denne sofa er så neutral, at du kan mixe og matche med snart sagt alle forskellige stole. Men ellers matcher den spisebordsstol NC7820 og NC7814

Du kan ikke ændre på målene på denne dining sofa, men du kan vælge mellem fast polstring eller løst betræk mod et tillæg i prisen.

Velpolstret, så siddekomforten er i top. Vi sidder jo ofte længe ved bordet i dag, så det er vigtigt at vi selv og vore gæster sidder godt. Som udgangspunkt er benene på møblet sorte.

Ekstra betræk

Du kan bestille ekstra betræk, evt. i en anden farve til når årstiderne skifter :-) Kontakt mig for bestilling/yderligere information. Pris på ekstra betræk er kr. 3850,00 inkl. moms

 

Vælg betræk og farve

 

Når du skal vælge stof/farve til dit møbel gør du som følger

 

  • Klik på dette link og se alle dine valgmuligheder: STOFFER / STOFFARVER
  • Find det stof/stoffarve du ønsker
  • Klik på LÆG I KURV

 

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du også huske at lægge møblet/møblerne i kurven.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller maile, vi er her for at hjælpe dig - alle hverdage fra kl. 9-17.



Anfør hvilken farve du ønsker indvendigt og udvendigt og tryk derefter gem. Kontakt mig på tlf. +45 26 54 60 42, hvis du er i tvivl.

Her vælger du:

* påkrævede felter