DINING SOFA - NB Se fuld størrelse

DINING SOFA - NB

Mange farver, flere stoffer: Mål: L160 D62 cm H ryg 90, H arml. 65, H sæde 50 cm

Flere detaljer

DKK 8.750,00

Komfortabel og polstret Dining Sofa

Hvorfor hedder det dining sofa? Det gør det fordi siddehøjden er, så sofaen kan bruges ved et spisebord. F.eks. i stedet for en slagbænk.

Har du en dining sofa på den ene side af bordet, kan du sagtens have løse stole for enderne og på den anden side. Og denne sofa er så neutral, at du kan mixe og matche med snart sagt alle forskellige stole. Men ellers matcher den spisebordsstol NC7820 og NC7814

Du kan ikke ændre på målene på denne dining sofa, men du kan vælge mellem fast polstring eller løst betræk mod et tillæg i prisen.

Velpolstret, så siddekomforten er i top. Vi sidder jo ofte længe ved bordet i dag, så det er vigtigt at vi selv og vore gæster sidder godt. Som udgangspunkt er benene på møblet sorte.

Betræk/stof

 Du vælger stof og farve på din stol - se dine valgmuligheder og find koden her: Stoffer til møbler

Ved bestilling skal du klikke på fanen ovenfor her "Skriv farve/stof her", og notere stofkoden, som du har fundet på linket ovenfor.

Ekstra betræk

Du kan bestille ekstra betræk, evt. i en anden farve til når årstiderne skifter :-) Kontakt mig for bestilling/yderligere information. Pris på ekstra betræk er kr. 3850,00 inkl. moms


Anfør hvilken farve du ønsker indvendigt og udvendigt og tryk derefter gem. Kontakt mig på tlf. +45 26 54 60 42, hvis du er i tvivl.

Her vælger du:

* påkrævede felter