Lille skænk

Lille skænk - fremstillet efter kundens mål

Flere detaljer

Lille skænk

Lille skænk
Er du på jagt efter en helt speciel skænk eller reol der skal passse lige ind i det lille hul mellem to døre, på reposen eller i gangen, så kan jeg måske hjælpe. Kontakt mig på info@brandiliving.dk og fortæl lidt om hvad du ønsker - send evt. billede af noget du har set og godt kan lide, men som ikke passer. Måske jeg kan hjælpe med dit unikke møbel.

Læs herunder den dejlige tilbagemelding fra kunden i Taastrup:

Skænk/reol til Vibeke Sørensen, Taastrup, august 2009

Jeg var faldet pladask for en skænk på nettet, som desværre bare slet ikke passede i størrelsen til mit hjem. Heldigvis faldt jeg over Slitages hjemmeside, og kontaktede Susanne, som fik tilsendt et billede af skænken. 

Hun var ikke i tvivl om, at det var muligt at lave en kopi af skænken i andre mål. 

Vi talte lidt om detaljerne pr. telefon, hvorefter jeg fik tilsendt en skitsetegning til godkendelse. 

Jeg havde fuld tillid til Susanne og følte ikke, at noget blev overladt til tilfældigheder, men jeg var selvfølgelig meget spændt på at se det endelige resultat. 

Jeg blev bestemt ikke skuffet. Skænken er bare blevet så flot! Hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg faktisk, den er pænere end originalen J Jeg vil i hvert fald ikke tøve med at handle hos Slitage en anden gang.

Mange hilsner
Vibeke Sørensen, Tåstrup


P.S. Jeg vedhæfter et par billeder af skænken. Jeg har kun givet bordpladen olie - syntes det var synd at gøre mere ved den.

01.09.2009