HAVEBORD - SHAKERSTIL

Havebord med udtræk. Genbrugsteak. Mål: L180-240 B90 H75 cm

Flere detaljer

7501150

DKK 4.795,00

Havebord med udtræk 

*) Sæsonvare! Kan være udsolgt på visse tidspunkter.

Flot havebord i shakerstil, som kan deles på midten og så ligger der udtræksplader klar til at forlænge bordet fra 180 til 240 cm.

Havebordet er fremstillet i genbrugsteak, som jo får en skøn patina, jo længere det står ude. Jeg synes benene går noget flot for bordets udtryk. Meget anderledes, end hvad man eller ser. De afrundede bordender passer så fint i stilen. Et flot og praktisk havebord.

Om genbrugsteak

Teak er holdbart og vejrbestandigt. Teaktræ kræver minimal vedligeholdelse. Vi anbefaler ikke at bruge olie på recycled teak, men en forårsrengøring med en sæbeblanding  er en god ting en gang årligt.

Recycled (genbrugs-) teak er, som navnet hentyder, teak, der tidligere har været brugt. I indonesien, hvor det meste recycled teak kommer fra, og vokser vildt, har lokalbefolkningen brugt teak til deres husbyggeri og meget andet, og det træ, som i dag bruges til fx møbler stammer fra gamle huse, huse, der har været ramt af fx tsunamier og lignene, hvor det ikke giver mening at bruge det til husbyggeri igen.

Forståeligt nok, kan dine møbler af recycled teak reagere og arbejde, når de kommer til det danske klima, uanset om du har dem inde eller ude. Der kan komme tørrerevner mv. Det er forventeligt og naturligt. Står dit møbel af recycled teak udendørs, kan du i løbet af et par måneder forvente at træet skifter til det eftertragtede sølvfarvede look, også selvom du har givet det sæbebehandling

Teak er en truet træsort, der i dag er beskyttet af international lov. Møbler der sælges hos BRANDI Living, som er fremstillet i recycled teak, er ikke omfattet af nogen forbud.