HAVEBORD 120X80 CM

Genbrugsteak. Mål: 120x80 H75 cm. Ubehandlet.

Flere detaljer

7501060

DKK 2.195,00

Lille havebord med X-ben og i genbrugsteak

*) Sæsonvare! Kan være udsolgt på visse tidspunkter.

Lille havebord i genbrugsteak, som du kan vælge at behandle med olie eller bare lade stå, så det opnår det smukke sølvfarvede vejrbidte look.

Havebordets størrelse giver plads til 2 stole på hver side, så du kan skabe en fin lille spiseplads i haven eller på den større altan. 

Har du brug for at have havemøbler to steder i din have, kan det være en idé at købe samme havebord til begge steder. Det giver mulighed for af flytte bordene sammen når du har mange gæster. En god fleksibiitet, hvis grillaftner for venner og familiefrokoster i haven står højt hos dig.

Bordet leveres adskilt.

Mål: L120 B80 H75 cm.

Om genbrugsteak

Teak er holdbart og vejrbestandigt. Teaktræ kræver minimal vedligeholdelse. Vi anbefaler ikke at bruge olie på recycled teak, men en forårsrengøring med en sæbeblanding  er en god ting en gang årligt.

Recycled (genbrugs-) teak er, som navnet hentyder, teak, der tidligere har været brugt. I indonesien, hvor det meste recycled teak kommer fra, og vokser vildt, har lokalbefolkningen brugt teak til deres husbyggeri og meget andet, og det træ, som i dag bruges til fx møbler stammer fra gamle huse, huse, der har været ramt af fx tsunamier og lignene, hvor det ikke giver mening at bruge det til husbyggeri igen.

Forståeligt nok, kan dine møbler af recycled teak reagere og arbejde, når de kommer til det danske klima, uanset om du har dem inde eller ude. Der kan komme tørrerevner mv. Det er forventeligt og naturligt. Står dit møbel af recycled teak udendørs, kan du i løbet af et par måneder forvente at træet skifter til det eftertragtede sølvfarvede look, også selvom du har givet det sæbebehandling

 

Teak er en truet træsort, der i dag er beskyttet af international lov. Møbler der sælges hos BRANDI Living, som er fremstillet i recycled teak, er ikke omfattet af nogen forbud.