BOG-/LINNEDSKAB - BL3253

Udv. mål: B111 D45 H220 cm. Mange farver.

Flere detaljer

DKK 15.400,00

Bogskab eller linnedskab

Det fineste skab, hvor du både kan vise frem og gemme væk på de nederste hylder. De to låger i bogskabet / linnedskabet er opdelt, så der er glas for oven og fyldning for neden. Linneskabet leveres samlet. Jeg synes at bogskabet har en fin og enkel stil. Skabet fås naturligvis i mange farver både udvendigt og indvendigt, men læg mærke til den farvesammensætning, der er brugt på billedet - den er egenligt lidt sej.

Men det med farver på bogskabe og linnedskabe er jo en smagsag, så det er dig, der bestemmer både indvendigt og udvendigt.

Et skab som dette kan bruges overalt i dit hjem. Du kan bruge det som vitrineskab i stuen eller køkkenet. Du kan bruge skabet som linnedskab - altså til opbevaring af linned i gangen eller i et af værelserne. Eller du kan have det stående som bogskab med bøger, der hvor det nu passer dig.

Hylderne er flytbare. 

Det totale udvendige mål: B111 D45 H220 cm

Farver

Som standard kan du vælge skabet i:

  • Sort udvendigt, hvidt indvendigt
  • Hvid udvendigt, hvidt indvendigt.
  • "Farve aftales nærmere"


"Farve aftales nærmere"
Du kan vælge mellem mange andre farver - ELLER KLIK HER! Så åbner du et billede, lidt stort, men du skal jo kunne se ordenligt. Håber det går!

Det er samme pris. og ønsker du ikke sort eller hvidt, så vælger du "farve aftales nærmere", og så ringer jeg dig op for at aftale nærmere med dig.

Det kan ikke siges nok .... ring, ring, ring! +45 2654 6042 hvis du er i tvivl om noget som helst. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage ml. kl. 9 og 17.  

Levering

Møblet leveres fragtfrit i Jylland, på Fyn og Sjælland, samt landfaste øer i Danmark.