BOG-/LINNEDSKAB - BL3608

Udv. mål: B109 D40 H220 cm. Du kan vælge mellem mange farver.

Flere detaljer

DKK 14.000,00

Vitrineskab, bogskab eller linnedskab

Dejligt skab, hvor du kan opbevare dine flotte stabler af linned, håndklæder, duge mv. Skabet kan også sagtens agere som bogskab, og da de dobbelte låger er opdelt med glas for oven og fyldning for neden, er det muligt at gemme alt det ikke så pæne væk i nedersted del af skabet. Der er 4 låger, to med glas i toppen og 2 med fyldninger i bunden. Praktisk og super anvendeligt.

Naturligvis kan skabet også sagtens bruges som vitrineskab. Og jeg synes at uanset om du bruger skabet som vitrineskab i stuen, som bogskab på kontoret, eller som linnedskab på et af værelserne, ja så er det altså et fint og anvendeligt skab.

Det totale udvendige mål: B109 D40 H220 cm


Farver

Som standard kan du vælge skabet i:

  • Sort udvendigt, hvidt indvendigt
  • Hvid udvendigt, hvidt indvendigt.
  • "Farve aftales nærmere"


"Farve aftales nærmere"
Du kan vælge mellem mange andre farver - ELLER KLIK HER! Så åbner du et billede, lidt stort, men du skal jo kunne se ordenligt. Håber det går!

Det er samme pris. og ønsker du ikke sort eller hvidt, så vælger du "farve aftales nærmere", og så ringer jeg dig op for at aftale nærmere med dig.

Det kan ikke siges nok .... ring, ring, ring! +45 2654 6042 hvis du er i tvivl om noget som helst. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage ml. kl. 9 og 17.  

Levering

Møblet leveres fragtfrit i Jylland, på Fyn og Sjælland, samt landfaste øer i Danmark.