Der er 17 varer.
Vitrineskabe - reoler

Vitrineskabe, bogskabe, linnedskabe, glasskabe og lidt reoler

Et vitrineskab, fremhæver dine SKØNNE BØGER, dit SMUKKE PORCELÆN og dine REJSEMINDER. Vitriner er rummelige og ofte er der en lukket underdel, hvor alt det andet - ikke så kønne, men nødvendige - kan gemmes.

Hos Brandi Living finder du også reoler og bogskabe, så klik dig rundt her og find dit drømme skab, den største reol og det fineste bogskab.

Vitrineskabene, bogskabene, linnedskabene og bogreolerne har indbygget stemning og har masser af opbevaring.

Hos Brandi Living har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver til dit skab og du kan derfor skabe lige nøjagtigt det individuelle indtryk som du ønsker i dit hjem. 

Vitrineskabene som jeg viser er fra en europæisk møbelproducent eller fra et lokalt snedkerværksted, som på bestilling kan lave et næsten hvilket som helst vitrineskab.

Kig rundt mellem alle de smukke, rå, klassiske vitriner og find dit individuelle og helt personlige udtryk.

Underkategorier

  • Eget værksted
    Vitrineskabe fra eget værksted Brandi Living har en kollektion af skabe, som vi selv har designet. Skabene er fremstillet i hhv. fyr og eg. Lyset kommer let ind i skabet, da der er glas i både sider og låger, og alt det glas, skaber lethed i vitrineskabet. Hylderne er flytbare, og der er ikke sprosser i lågerne, så hylder kan sættes hvor du har brug for dem. Du kan få vitrineskabet malet i lige den farve du ønsker. Min kollektion fås som3-fløjet vitrineskab 2-fløjet vitrineskab 1-fløjet vitrineskab 3-fløjet buffet Vitrineskabene fremstilles på lokalt, dansk snedkerværksted og håndmales efterfølgende i en farve efter dit ønske, som allerede nævnt. Har skabet ikke det ønskede mål, så kontakt mig for pris for et skab, der har lige nøjagtig de mål, som du ønsker.
  • Applehouse
    Vitrineskabe, bogskabe, linnedskab og reoler Denne europæiske møbelproducent har en meget stor kollektion af vitrineskabe, bogskabe, linnedskabe og køkkenskabe med et lidt rustikt udtryk. Alle skabe er fremstillet i massivt træ, og kan leveres i utrolig mange forskellige farver. Du kan derfor sætte dit helt personlige præg på dit hjem, ved at få et skab i lige den farve, som vil understrege og fremhæve stilen i dit hjem. Gratis levering ALLE skabe fra Applehouse Furniture leveres fragtfrit i Jylland, på Fyn, på Sjælland og på alle landfaste øer i Danmark. Dvs. at fragten er inkluderet i prisen. Der kommer ikke yderligere udgifter