Vitrineskabe - reoler

Der er 33 varer.
Vitrineskabe - reoler

Vitrineskabe, bogskabe, linnedskabe, glasskabe og lidt reoler

Et vitrineskab, fremhæver dine SKØNNE BØGER, dit SMUKKE PORCELÆN og dine REJSEMINDER. Vitriner er rummelige og ofte er der en lukket underdel, hvor alt det andet - ikke så kønne, men nødvendige - kan gemmes.

Hos Brandi Living finder du også reoler og bogskabe, så klik dig rundt her og find dit drømme skab, den største reol og det fineste bogskab.

Vitriner med stemning - bogskabe, linnedskab og bogreoler med masser af opbevaring.

Kig rundt mellem alle de smukke, rå, klassiske vitriner og find dit individuelle og helt personlige udtryk.

Underkategorier

 • Eget værksted
  Vitrineskabe fra eget værksted Jeg har designet en kollektion af skabe, hvor der er masser af glas, lyst og lethed. Min kollektion fås i en 2-fløjet, en 3-fløjet og en 3-fløjet buffet. Vitrineskabene fremstilles på lokalt, dansk værksted og håndmales efterfølgende i en farve efter dit ønske.
 • Applehouse
  Vitrineskabe Applehouse Furniture har en meget stor kollektion af rustikke vitrineskabe, bogskabe, linnedskabe og køkkenskabe. Alle skabe er fremstillet i massivt træ, og kan leveres i utrolig mange forskellige farver.
 • Væg-til-væg reol
  Væg-til-væg reol eller indbygningsreol Med disse moduler kan du skabe din helt egen indbygningsreol. Ydermere kan du vælge mellem en masse forskellige farver. 
 • Andre
  Reoler og skabe  - bl.a.  Sika og St. Fargeau.