Der er 21 varer.
Vitrineskabe - reoler - buffeter

Vitrineskabe, bogskabe, linnedskabe, glasskabe og lidt reoler

Et vitrineskab, fremhæver dine SKØNNE BØGER, dit SMUKKE PORCELÆN og dine REJSEMINDER. Vitriner er rummelige og ofte er der en lukket underdel, hvor alt det andet - ikke så kønne, men nødvendige - kan gemmes.

Hos Brandi Living finder du også reoler og bogskabe, så klik dig rundt her og find dit drømme skab, den største reol og det fineste bogskab.


Skab stemning med et vitrineskab

Vitrineskabene, bogskabene, linnedskabene og bogreolerne har indbygget stemning og har samtidig masser af opbevaring. I et vitrineskab kan du opbevare og udstille dine rejseminder, dit smukke service og meget andet.


Stor valgfrihed i farve

Hos Brandi Living har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver til dit skab og du kan derfor skabe lige nøjagtigt det individuelle indtryk som du ønsker i dit hjem. 


Europæisk eller dansk

Vitrineskabene fra Applehouse er europæisk producerede.

Skabene fra eget værksted fremstilles her i Brædstrup på et lokalt snedkerværksted, som på bestilling kan lave et næsten hvilket som helst vitrineskab.

Kig rundt mellem alle de smukke, rå, klassiske vitriner og find dit individuelle og helt personlige udtryk.

Underkategorier

  • Vitrineskabe fra eget værksted
    Vitrineskabe i massivt træ fra eget værksted Brandi Living har en kollektion af skabe, som vi selv har designet. Skabene er fremstillet primært i fyr og eg. Men vi kan også fremstille skabene i andre træsorter. Lyset kommer let ind i skabet, da der er glas i både sider og låger, og alt det glas, skaber lethed i vitrineskabet. Hylderne er flytbare, og der er ikke sprosser i lågerne, så hylder kan sættes hvor du har brug for dem. Du kan få vitrineskabet malet i lige den farve du ønsker.  Disse vitrineskabe i massivt træ fremstilles på dansk snedkerværksted og håndmales efterfølgende i en farve efter dit ønske, som allerede nævnt. Vitrineskabe i individuelle mål Har du et specielt ønske til størrelse og må, så kan vi også det. Ring eller mail til mig, så finder vi ud af det så du får lige det vitrineskab du ønsker dig og har behov for. Vi laver gerne et tilbud på dit nye vitrineskab - helt efter dit ønske.
  • Applehouse vitrineskabe og reoler
    Vitrineskabe, bogskabe, linnedskab og reoler fra Applehouse Denne europæiske møbelproducent har en meget stor kollektion af vitrineskabe, bogskabe, linnedskabe og køkkenskabe med et lidt rustikt udtryk. Alle skabe er fremstillet i massivt træ, og kan leveres i utrolig mange forskellige farver. Du kan derfor sætte dit helt personlige præg på dit hjem, ved at få et skab i lige den farve, som vil understrege og fremhæve stilen i dit hjem. Vitrineskabe og reoler fra Applehouse skaber og understreger stemningen i dit hjem alt efter hvilken farve du vælger møblet i. Du kan vælge en flot sort lakering, en glad farve eller en neutral hvid, og dermed sætte dagsordenen for dit rum. Gratis levering ALLE skabe fra Applehouse Furniture leveres fragtfrit i Jylland, på Fyn, på Sjælland og på alle landfaste øer i Danmark. Dvs. at fragten er inkluderet i prisen. Der kommer ikke yderligere udgifter
  • Andre
    Buffet, barskab, metalskab eller Reoler. Flere af dem er velegnede til såvel private hjem som butiksinventar eller måske caféinventar.