Nyhedsbrev

Stole, sofaer og puffer

Der er 7 varer.
Stole, sofaer og puffer

Polstrede spisebordsstole, dining sofaer, polstrede lænestole, sofaer og puffer

Find dine nye polstrede møbler, spisebordsstole, dining sofaer, lænestole, sofaer og pufer her. Hos Brandi Living får du mulighed for at skabe din helt egen stil. Hvorfor? Fordi det er dig der vælger, hvorvidt den polstrede stol skal være med Canvas- eller velour stof, det er dig, der vælger mellem alle de mange farver, som stofferne fås i som standard.

DU skaber din helt egen stemning og understreger din individuelle stil med farver og strukturer i de forskellige stoffer, som du standard kan vælge til dine nye spisebordsstole, din nye yndlings lænestol eller puffen til soveværelset, gangen, stuen eller dit walk-in.

De polstrede spisebordsstole, lænestole og sofaer og puffer kommer fra europæiske møbelproducenter. Der har været i markedet i mange år.

Møblerne er komfortable og med en ordentlig siddekomfort, det fortjener vi at have omkring vores spisebord og langbord. Det er jo der vi sidder hele aftenen, hvis vi har gæster til middag.

Og i mange hjem leves livet jo omkring bordet i køkkenet/alrummet. 

Det er ikke forkælelse, det er fortjent at sidde komfortabelt, og det gør man i stole, diningsofaer, og lænestole fra Brandi Living.

Underkategorier

 • Spisebordstole og Dining Sofaer
  Spisebordsstole og Dining sofaer - polstrede skønheder! Find dine nye spisebordsstole til spisestuen eller alrummet her. Du finder moderigtige polstrede spisebordsstole i flere prisklasser, og din bestilling bliver bragt lige til døren, hvis du ønsker det. Det er ikke forkælelse, det er faktisk helt fortjent at sidde behageligt ved spisebordet efter en lang dag. Spisebordsstolene fra Brandi Living er fremtillet ved europæiske møbelproducenter, og er i en super flot kvalitet. Hos mig finder du et stort udvalg af polstrede spisebordsstole og dining sofas, hvor du ydermere har en bred skala af stoffer og farver at vælge imellem. Du kan også præge din nye stol eller dining sofa ved at vælge type af armlæn og om stolens eller diningsofa'ens ryg skal være med eller uden knapper.En dining sofa er en "sofa-bænk", der er konstrueret, så siddehøjden passer til spiseborde, en super dejlig ting, hvis du f.eks. har dit spisebord sæt ved en væg. Det er "den nye slagbænk", dog med langt mere siddekvalitet og komfort.Med mit udvalg af spisebordsstole kan du skabe dit helt eget udtryk og helt individuelle stil og stemning i din spisestue og køkken/alrum.
 • Lænestole, sofaer, gyngestole
  Polstrede lænestole, sofaer og chaiselonger Find jeres nye behagelige og komfortable lænestol her, og få den leveret lige til døren. Besøg gerne showroomet for at se stof-mulighederne. Eller få tilsendt klip på det du er interesseret i. Hos Brandi Living har vi stemningsfulde og behagelige polstrede lænestole, sofaer og chaiselonger, og mange af modellerne finder du ikke andre steder. Jeg piller og plukker de bedste og skønneste polstrede møbler hos mine producenter. Alle polstrede lænestole, sofaer og chaiselonger er produceret i Europa, hos møbelproducenter, der ved, hvad de har med at gøre. Her finder du den klassiske skønne øreklapstol, men også en retro style lænestol eller sofa, som er i en god kvalitet til rimelige priser.Du kan skabe din egen stemning med de polstrede møbler fra Brandi Living. Du kan nemlig vælge mellem rigtig mange stoffer/farver, så du får lige det individuelle udtryk, som du søger.Jeg tror på at give kunderne MANGE valgmuligheder mht. betræk, stof og farver. Og jeg tror på at møbler skal have charme, sjæl og stemning.
 • Bænke
  Bænke til indendørs brug Min snedker fremstiller bænke i massivt træ på bestiling. Det vil derfor sige, at du kan bestille en bænk i en hvilken som helst længe - næsten :-)Bænkene fremstilles oftest i fyrretræ, og håndmales efterfølgende i en farve efter dit valg. Bænkene males med en maling der er beregnet til indendørs brug, men kan selvfølgelig males i en træbeskyttelse til udendørs træværk, hvis du foretrækker det.Din bænk vil så kunne bruges udendørs.Hos Brandi Livings snedker kan næsten alt lade sig gøre når det drejer sig om bænke i massivt træ. Så har du en drøm om en bænk, du godt kunne tænke dig? Så send mig et billede så vil jeg vende tilbage med en pris.Dog skal du være opmærksom på, at det altså ikke er IKEA-priser på bænken, når en dansk snedker skal håndbygge en flot bænk :-)
 • Poufs / Puffer
  Puf og/eller fodskammel En flot kvadratisk puf i velour eller en rektangullær puf med dybe knapper til soveværelset eller dit walk-in. Du finder det hele her hos Brandi Living.Der er flere typer af puffer, flere stilarter. Nogle egner sig supergodt til at agere sofabord, måske med en bakke på, så kaffekoppen eller det hyggelige glas rødvin står sikkert på toppen.Alle vore puffer og fodskamler fås en en variation af farver og stoffer, alt efter producent naturligvis. Alle de viste puffer og fodskamler er fremstillet ved europæiske møbleproducenter.Du kan skabe din egen stil alene ved at vælge den rette farve til din puf, og hos Brandi Living finder du mange farver at vælge imellem. Nogle puffer kommer med dybe knapper og andre har en helt flad overflade. Så det er bare at vælge. Jeg er sikker på at du kan finde en puf der er velegnet til din stue, dit soveværelse, walk-in, hall eller ... ?