HJØRNESOFA - SPISEBORD Se fuld størrelse

HJØRNESOFA - SPISEBORD

Hjørne dining sofa. Siddehøjde som spisebordsstole. Prisen er afhængig af længden på de to sider, så send mig dine ønskede mål, så kalkulerer jeg en pris til dig. 

(Flexi Collection)

Flere detaljer

DKK 0,00

Hjørnesofa til dit spisebord

En "dining sofa" er en hyggelig, elegant og lækker løsning til din spisestue. Og nu fås den også som en hjørnesofa. Den kan stå i et hjørne, men kan også stå frit.

Prisen afhænger af både den ene side og den anden side af dining sofaen, så du må sende mig dine ønskede mål, så kalkulerer jeg en pris til dig.

Som vist kan du mixe dining sofa'en med alverdens stole, og helt umage - det ser ret skønt ud. 

Betræk/stof

Derudover kan du vælge stof og farve på din stol - se dine valgmuligheder mht. stof her: Stoffer til møbler

Ved bestilling skal du klikke på fanen ovenfor her "Skriv farve/stof her" notere stofkoden, som du har fundet på linket ovenfor.

Armlæn

Diningsofaen fås med 1/2 armlæn eller 1/1 armlæn.

Knapper

Spisebordsstolen kan vælges uden knapper i ryggen, men også med 1, 2, 4, 5 eller mange knapper.

Specialstof

Vælger du BRANDI Living specialstoffer skal du tillægge 30% til prisen (de er nederst på siden med stoffer og farver). Jeg korrigerer din ordrebekræftelse når jeg modtager din bestilling i så tilfælde.

Ønsker du at fremsende eget stof, kommer der et tillæg på prisen på forsendelsen til producenten.

Denne stol er en del af vores Fleksible Collection, en kollektion, der også omfatter spisebordsstole, dining sofaer, barstole, og bænke uden ryg.


 Anfør hvilken farve du ønsker indvendigt og udvendigt og tryk derefter gem. Kontakt mig på tlf. +45 26 54 60 42, hvis du er i tvivl.

Her vælger du:

* påkrævede felter