Shop online

Der er 6 varer.

Underkategorier

 • TILBUD/UDSALG
  Nedsatte møbler og interiør. Udstillingsmøbler mv. Indimellem skal der omrokeres i showroomet, og så er der nogle møbler, der skal væk. De møbler finder du her. Det kan også være møbler, der har været brugt på udstillinger, eller det kan være møbler, som har fået et lille "skrub" under transport. Uanset  hvad grunden er, så er det NYE - ikke brugte - møbler der sælges billigt. Og evt. fejl og mangler vil være beskrevet, men altså, som oftest er det udstillingsmøbler, der blot har stået til fremvisning i mit showroom.
 • Brugskunst og boligtekstiler
  Brugskunst og boligtekstiler Brandi Living har et lille, håndplukket udvalg af brugskunst, boligtekstiler og lidt af hver til hjemmeet. Sortimentet vil skifte, og det kan være skønne ting og sager, som jeg har taget hjem fra udlandet, og derfor kan det ske, at der kun er få eksemplarer.Tingene er udvalgt så de understreger stilen i mit showroom, men jeg håber, at du også synes at jeg har nogle skønne ting, og jeg vil glæde mig til at modtage din bestilling. Mange af mine puder er syet på lokal systue og er superflot lavet. Det kan være af stoffer, der er blevet til overs ved specialfremstillede møbler, det kan være vintage stof, jeg har fundet eller det kan være sjove stofrester som jeg har taget hjem fra udlandet. Men der er også puder fra andre firmaer.
 • Gulvtæpper
  Gulvtæpper, vintage style og bohemian style Det er utroligt, hvad et gulvtæppe gør for et rum/en stue. Med det samme du får et gulvtæppe ind dit rum, skaber du en stemning, og fylder varme ind i rummet.  Et gulvtæppe samler dine møbler, og understreger din personlige stil. En gruppe siddemøbler (sofaer og stole) rammes ind og gøres til et rart sted at være, når der kommer et gulvtæppe under. Hos Brandi Living finder du de skønneste gulvtæpper i vintage og boheme stil. Der er masser af flotte farver, og også mere afdæmpede tæpper. Der er gulvtæpper i størrelse hele fra den lille måtte, over løberen og op til hele 2,80 x 3,60 m. - kæmpestort :-) Jeg anbefaler altid at der lægges skrid-underlag under tæpperne, specielt ved gangarealer er dette vigtigt. Men det er naturlivis også afhængigt af den type gulv, som du har. Der er gulvtæpper fra flere forskellige producenter, god fornøjelse med at finde lige nøjagtig det tæppe du skal bruge. Hos så er der utrolig mange størrelser at vælge mellem. Også kæmpestore tæpper!
 • Vitrineskabe - reoler
  Vitrineskabe, bogskabe, linnedskabe, glasskabe og lidt reoler Et vitrineskab, fremhæver dine SKØNNE BØGER, dit SMUKKE PORCELÆN og dine REJSEMINDER. Vitriner er rummelige og ofte er der en lukket underdel, hvor alt det andet - ikke så kønne, men nødvendige - kan gemmes. Hos Brandi Living finder du også reoler og bogskabe, så klik dig rundt her og find dit drømme skab, den største reol og det fineste bogskab.Skab stemning med et vitrineskab Vitrineskabene, bogskabene, linnedskabene og bogreolerne har indbygget stemning og har samtidig masser af opbevaring. I et vitrineskab kan du opbevare og udstille dine rejseminder, dit smukke service og meget andet.Stor valgfrihed i farve Hos Brandi Living har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver til dit skab og du kan derfor skabe lige nøjagtigt det individuelle indtryk som du ønsker i dit hjem. Europæisk eller dansk Vitrineskabene fra Applehouse er europæisk producerede. Skabene fra eget værksted fremstilles her i Brædstrup på et lokalt snedkerværksted, som på bestilling kan lave et næsten hvilket som helst vitrineskab. Kig rundt mellem alle de smukke, rå, klassiske vitriner og find dit individuelle og helt personlige udtryk.
 • Langborde - konsol-/sofaborde
  Langborde, spiseborde, konsolborde og sofa-/loungeborde Leder du efter et langbord, plankebord eller spisebord i den helt rigtige størrelse eller udformning? Så er du kommet til det rigtige sted. BRANDI Living har nemlig flere forskellige muligheder, når du skal bestemme dig for dit næste spisebord, men derudover kan du designe og bestille dit unikke langbord og plankebord i massivt træ.Langborde fra eget værksted Har du et helt specielt ønske mht. dit spisebord, har jeg samarbejde med et lokalt snedkerværksted, der - gennem mange år - har imødekommet mine kunders ønsker mht. langborde og plankeborde. Det er DANSK KVALITET, og et værksted, der håndbygger hele bordet. Når et spisebord/langbord specialfremstilles er det dig der bestemmer længden, bredden, højen og overfladebehandlingen.Konsolborde i mange størrelser og stilarter Herudover finde du også et bredt udvalg af konsolborde. Visse konsolborde kan bestilles i et utal af farver, andre er fremstillet i genbrugstræ, og igen - også her er det muligt at få specialfremstillet et konsolbord på snedkerværkstedet.Sofaborde/loungeborde Jeg har også et udvalg af sofaborde/loungeborde til din stue. Lige fra små lampebord-størrelser til lidt større runde og firkantede borde. Der er sofaborde med metalben, glasbord, træborde og sofaborde med betonbordplade.
 • Stole, sofaer og puffer
  Polstrede spisebordsstole, dining sofaer, polstrede lænestole, sofaer og puffer Find dine nye polstrede møbler, spisebordsstole, dining sofaer, lænestole, sofaer og pufer her. Hos Brandi Living får du mulighed for at skabe din helt egen stil. Hvorfor? Fordi det er dig der vælger, hvorvidt den polstrede stol skal være med Canvas- eller velour stof, det er dig, der vælger mellem alle de mange farver, som stofferne fås i som standard. DU skaber din helt egen stemning og understreger din individuelle stil med farver og strukturer i de forskellige stoffer, som du standard kan vælge til dine nye spisebordsstole, din nye yndlings lænestol eller puffen til soveværelset, gangen, stuen eller dit walk-in. De polstrede spisebordsstole, lænestole og sofaer og puffer kommer fra europæiske møbelproducenter. Der har været i markedet i mange år. Møblerne er komfortable og med en ordentlig siddekomfort, det fortjener vi at have omkring vores spisebord og langbord. Det er jo der vi sidder hele aftenen, hvis vi har gæster til middag. Og i mange hjem leves livet jo omkring bordet i køkkenet/alrummet.  Det er ikke forkælelse, det er fortjent at sidde komfortabelt, og det gør man i stole, diningsofaer, og lænestole fra Brandi Living.
 • Polstrede sengegavle
  Polstret sengegavl Der er så meget lækkerhed i en polstret sengegavl. Den giver så meget stemning, hygge og stil til dit soveværelse. Derudover vil et polstret hovedgærde også lune og lydisolere på væggen bag dit sovende hoved.Brandi Living har 4 forskellige modeller af polstrede hovedgærder (sengegavle). Lige fra den helt enkle og op til det ultimative luksus univers med "øreklapper" og dybe knapper og en højde på 160 cm.Alle fire typer sengegavle kan fås i 120, 140 og 160 cm. i højden. og du kan vælge mellem 9 forskellige bredder, fra 90 cm til en total bredde på 240 cmDe fleste af os har en seng/madrasser der som dobbeltseng fylder 180 cm i bredden. Dvs. at du skal vælge 190 i bredden, så er der lige 5 cm. på hver side, som afslutning.Med polstrede sengegavle fra Brandi Living kan du skabe dit helt eget luksus sove-univers og lækre stemningsfulde soveværelse. Du kan vælge polstrede hovedgærder i mange forskellige farve og flere typer stof.Derudover kan du ved 3 af modellerne også vælge og med eller uden knapper og endda hvilken type knapper, som du foretrækker.De polstrede hovedgærder fremstilles ved en møbelproducent i Europa, og er af superflot og proffessionel kvalitet.Se selv de smukke polstrede hovedgærder og sengegavle. og vælg, hvilken stemning du gerne vil skabe i dit "luksuriøse" soveværelse.
 • Kurvemøbler
  Kurvemøbler fra SIKA Design De flotte og gennemdesignede kurvemøbler fra Sika er fremstillet i rattan og ofte fås de i flere forskellige farver. Kvaliteten er supergod og flot og kurvemøblerne er gennemarbejdede og flotte i fremstilling og overflade.Sika har alt i fletmøbler, fra spisebordsstole til lænestole, hængestole, kurveborde og fodskamler. Der er noget meget hyggeligt, nostalgisk og dansk over kurvemøbler, og det tilfører dit hjem varme og hygge, når man har kurvemøbler blandet ind i resten af indretningen. Jeg er ikke lagerførende af SIKA, men bestiller rigtig gerne hjem, når du skal bruge kurvemøblet/kurvemøblerne.
 • Have- og udemøbler
  Havemøbler, udendørsmøbler Skal du have møbleret din have, din terrasse eller din altan? Hos Brandi Living har vi vores bud på, hvilke havestole, caféstole og caféborde, som vi synes er skønne. Derudover kan du bestille korte eller lange haveborde i løbende meter. Havebordene fremstilles på et lokalt snedkerværksted, og du har mulighed  for at bestille i lige den længde og bredde, som du har brug for. Hos Brandi Living kan du også bestille de udendørs kurvemøbler - både kurvestole og kurveborde - fra danske SIKA og altså de massive træborde og havebænke fra vort eget værksted. Kig dig omkring, der er mange skønne bud på møbler til din have, terasse eller altan.
 • Garderobeskabe og kommoder
  Garderobeskabe, klædeskabe, kommoder Det er jo ikke alle huse og lejligheder der er udstyret med indbygningsskabe - og hvis der er, så er der måske ikke nok, og du vil gerne finde noget, der måske er mere stemningsfuldt end indbygningsskabe? Vore klædeskabe og kommoder er fremstillet i massivt træ, og kan selvfølgelig bruges i dit hjem, i sommerhuset eller i kolonihaven. Brandi Living har en masse gode bud på garderobeskab, klædeskabe og kommoder til opbevaring af hele familiens garderobe. Det er skabe i mange størrelser, og de er enten produceret på europæisk møbelfabrik, eller på vores eget værksted.
 • Senge
  Gammeldags og skønne senge i massivt træ Hos Brandi Living finder du de gammeldags, skønne, nostalgiske træsenge. Den slags senge, som vi tidligere blev kaldt "karlekammer"senge. Sengene kan ikke bruges til boxmadrasser, men skal have springmadrasser eller skum-madrasser. De klassiske senge er stemningsfulde og er da fantastiske til et sommerhus, et badehotel-style soveværelse, kolonihaven, gæsteværelset, eller til dig, der gerne vil indrette dit soveværelse nostalgisk, romantisk og hyggeligt. Træ-sengene kan alle fås i mange forskellige farver, og er du i tvivl om nogen, så kontakt mig endelig.  Vi skal sove godt, og det gør vi i et dejligt velindrettet soveværelse. Så husk at gøre noget ud af soveværelset. Med disse senge af massivt træ bliver det nemt at skabe den stemning du ønsker, så det ikek bare bliver et "opbevaringsrum".  
 • Køkken-møbler
  Møbler til dit køkken, køkkenskabe, køkken-ø mv. Sæt stemning på dit køkken ved at bryde elementkøkkenet med ander typer skabe - køkkenskabe - eller en køkken Ø, der har rigtig meget stemning i sig. 
 • Specialopgaver
  Specialopgaver og indbygningsløsninger Små og store opgaver efter mål, for både private og erhverv. Indbygningsreoler, indbygningsskabe, møbler efter mål fremstilles af danske snedkere, enten på eget værksted eller på lokalt snedkerværksted. Jeg kan hjælpe dig med specialfremstillede møbler til dit hjem, til showrooms, butikker og messestande. eller bare en lille tallerkenrække, hattehylde eller bakke, som skal have et specielt mål. Vi kan arbejde i forskellige typer træ - bøg, røget eg, eg, ask, fyr, eller hvad du måtte ønske, men har normalt kun fyr og eg liggende på lager. De andre typer bestilles hjem til hver enkelt ordre. Man må forvente leveringstid på sådanne håndfremstillede møbler, og derudover er betalingsbetingelserne 50% ved ordreafgivelse 50% inden levering. Har du en opgave, så ring endelig til mig på telefon 2654 6042, så ta'r vi en snak om det. Mange hilsner   Susanne Brandi Indehaver
 • Tallerkenrækker og hylder på mål
  Tallerkenrækker og hylder efter efter mål På værkstedet fremstilles tallerkenrækkerog forskellige slags hylder efter dine specifikationer.Tallerkenrækkerne fra  Brandi Living har hylder med en lille forkant i stedet for en liste med rille, hvor tallerkenen bliver sat ned i. Så kan der nemlig stå flere bøger, tallerkener eller porcelænsfade foran hinanden, og - i det hele taget - at bøger, og selvfølgelig også tallerkner, fade mv., står langt bedre. Tallerkenrækkerne og hylderne er fremstillet i massivt fyrretræ, og håndmales efterfølgende i en farve efter dit ønske. 
 • Gavekort
  Gavekort Ønsker du at give et gavekort til brudeparret, i fødselsdagsgave eller til den studerende der skal til at flytte hjemmefra, vi har naturligvis også mulighed for at lave det til dig.
 • Mærker