Shop online

Der er 99 varer.

Underkategorier

 • TILBUD/UDSALG
  Nedsatte møbler og interiør. Udstillingsmøbler mv.
 • Brugskunst og boligtekstiler
  Alt det, der sætter prikken over i'et hjemme hos dig. Puder, plaider, krukker og meget meget.  Se ovre til venstre, hvilke kategorier du finder her.
 • Gulvtæpper
  Skønne gulvtæpper i Vintage stil. Flotte farver og så er der utrolig mange størrelser at vælge mellem. Også kæmpestore tæpper!
 • Læder-interiør
  Det smukkeste sorte læder, og flot kvalitet i fremstillingen. Et maskulint touch - eller bare lækker luksus.
 • Vitrineskabe - reoler
  Vitrineskabe, bogskabe, linnedskabe, glasskabe og lidt reoler Et vitrineskab, fremhæver dine SKØNNE BØGER, dit SMUKKE PORCELÆN og dine REJSEMINDER. Vitriner er rummelige og ofte er der en lukket underdel, hvor alt det andet - ikke så kønne, men nødvendige - kan gemmes. Hos Brandi Living finder du også reoler og bogskabe, så klik dig rundt her og find dit drømme skab, den største reol og det fineste bogskab. Vitriner med stemning - bogskabe, linnedskab og bogreoler med masser af opbevaring. Kig rundt mellem alle de smukke, rå, klassiske vitriner og find dit individuelle og helt personlige udtryk.
 • Langborde - konsol-/sofaborde
  Langborde, spiseborde, konsolborde og sofa-/loungeborde Leder du efter et langbord/spisebord i den helt rigtige størrelse eller udformning? Så er du kommet til det rigtige sted, for BRANDI Living kan tilbyde dig mange valgmuligheder. Jeg importerer de flotteste rustikke langborde fra Holland - St. Fargeau kollektionen. På mit værksted fremstiller jeg forskellige typer langborde, hvor det er dig, der bestemmer længden, bredden, højen og farven. Herudover finde du også et bredt udvalg af konsolborde, og et udvalg af sofaborde og loungeborde til din stue.
 • Stole, sofaer og puffer
  Spisebordsstole, dining sofaer, lænestole, sofaer og puffer Der SKAL bare være ordentlig siddekomfort omkring vores spisebord og langbord. Vi sidder jo omkring bordet hele aftenen, hvis vi har gæster til middag. Og i mange hjem leves livet omkring bordet i køkkenet/alrummet.   Det samme gælder for vores andre stole i hjemmet. Det er da utrolig træls at have en lænestol, som man ikke kan holde ud at sidde i ret længe. 
 • Polstrede sengegavle
  En polstret sengegavl både luner og hygger i dit soveværelse. Brandi Living har flere forskellige typer stof og mange farver, som du kan vælge dit hovedgærde i. Deruover kan du vælge hovedgærdet med eller uden knapper, der er flere forskellige bredder og 3 forskellige højder.
 • Kurvemøbler
   Kurvemøbler i alle afskygninger. Rå grå og smarte sorte. Klassiske eller designede Der er ikke noget så hyggeligt som ægte kurvemøbler i rattan. I dag indfarves rattan'en så du kan få den smukke grå/natur tone, sort mv. Og i dag, er kurvemøbler kraftige sager, der ikke bare knækker. Kurvemøbler er også SIKA, som har de smukkeste klassiske modeller.
 • Have- og udemøbler
  Møbler til haven, møbler til dit uderum. Bl.a. haveborde i løbende meter ;-) Havestole, caféstole og caféstole fra danske SIKA, Massive træborde og havebænke fra vort eget værksted. Kig dig omkring, der er mange skønne bud på møbler til din have, terasse eller altan.
 • Garderobeskabe og kommoder
  Måske du ikke har indbyggede skabe hjemme? eller i sommerhuset? eller på hotelværelset eller .... Det kan der rådes bod på. Brandi Living har en masse gode bud på garderobeskab, klædeskabe og kommoder til opbevaring af hele familiens garderobe. Skabe i mange størrelser.
 • Senge
  Skønne nostalgiske træsenge til jer, der gerne vil skabe en skøn stemning i jeres soveværelse. Vi må gerne gøre noget ud af vore soveværelse, så det er en nydelse og luksus at opholde sig der.
 • Køkken-møbler
 • Specialopgaver
  Specialopgaver og indbygningsløsninger Små og store opgaver efter mål, for både private og erhverv. Indbygningsreoler, indbygningsskabe, møbler efter mål fremstilles af danske snedkere, enten på eget værksted eller på lokalt snedkerværksted. Jeg kan hjælpe dig med specialfremstillede møbler til dit hjem, til showrooms, butikker og messestande. eller bare en lille tallerkenrække, hattehylde eller bakke, som skal have et specielt mål.
 • Tallerkenrækker og hylder på mål
  På værkstedet fremstilles tallerkenrækker og forskellige slags hylder efter dine specifikationer Mine tallerkenrækker har hylder med en lille forkant i stedet for en liste med rille, hvor tallerkenen bliver sat ned i. Så kan der nemlig stå flere bøger foran hinanden, og - i det hele taget - at bøger, og selvfølgelig også tallerkner, fade mv., står langt bedre.
 • Gavekort
  Gavekort Ønsker du at give et gavekort til brudeparret, i fødselsdagsgave eller til den studerende der skal til at flytte hjemmefra, vi har naturligvis også mulighed for at lave det til dig.
 • Mærker

Varer sidevis

Varer sidevis