Nyhedsbrev
Der er 9 varer.
Polstrede sengegavle

Polstret sengegavl

Der er så meget lækkerhed i en polstret sengegavl. Den giver så meget stemning, hygge og stil til dit soveværelse. Derudover vil et polstret hovedgærde også lune og lydisolere på væggen bag dit sovende hoved.
Brandi Living har 4 forskellige modeller af polstrede hovedgærder (sengegavle). Lige fra den helt enkle og op til det ultimative luksus univers med "øreklapper" og dybe knapper og en højde på 160 cm.
Alle fire typer sengegavle kan fås i 120, 140 og 160 cm. i højden. og du kan vælge mellem 9 forskellige bredder, fra 90 cm til en total bredde på 240 cm
De fleste af os har en seng/madrasser der som dobbeltseng fylder 180 cm i bredden. Dvs. at du skal vælge 190 i bredden, så er der lige 5 cm. på hver side, som afslutning.
Med polstrede sengegavle fra Brandi Living kan du skabe dit helt eget luksus sove-univers og lækre stemningsfulde soveværelse. Du kan vælge polstrede hovedgærder i mange forskellige farve og flere typer stof.
Derudover kan du ved 3 af modellerne også vælge og med eller uden knapper og endda hvilken type knapper, som du foretrækker.
De polstrede hovedgærder fremstilles ved en møbelproducent i Europa, og er af superflot og proffessionel kvalitet.
Se selv de smukke polstrede hovedgærder og sengegavle. og vælg, hvilken stemning du gerne vil skabe i dit "luksuriøse" soveværelse.