Der er 7 varer.
Langborde efter mål

Langborde, plankeborde og spiseborde fremstillet på dansk snedkerværksted

Brandi Living har samarbejde med lokalt snedkerværksted, hvorfor vi kan fremstille de flotteste plankeborde og langborde i massivt træ. Oftest massivt egetræ eller massivt fyrretræ.
Når du beslutter dig for et specialfremstillet langbord eller spisebord, kan du få fremstillet bordet i lige den længde og bredde, som du ønsker dig. Jeg har tegnet nogle en række langborde, som så kan kaldes mine standardmodeller. Men de er ikke mere standard, end at ud til hver en tid kan ændre på målene på spisebordet, så det passer til dit og din families behov. Vi taler om det, hvis du har specille ønsker.
Også med hensyn til overfladebehandlingen af dit bord kan vi gøre meget for dig, bare spørg :-)

Har du et helt specielt bord i tankerne, et spisebord, som du ikke ser her, så lad os tage en snak om det.  Kontakt mig telefonisk eller på mail, så laver vi en pris til dig.

Snedkerværkstedet kan naturligvis også fremstille konsolborde, sofaborde og loungeborde i massivt træ efter dine ønsker og mål.

Husk dog, at du ikke skal forvente IKEA priser, når dit ønskebord fremstilles på et proffessionelt dansk snedkerværksted. I stedet får du et massivt træbord i høj kvalitet.