Der er 13 varer.
Langborde, spiseborde, konsol- og sofaborde

Langborde, spiseborde, konsolborde og sofa-/loungeborde

Leder du efter et langbord, plankebord eller spisebord i den helt rigtige størrelse eller udformning? Så er du kommet til det rigtige sted. BRANDI Living har nemlig flere forskellige muligheder, når du skal bestemme dig for dit næste spisebord, men derudover kan du designe og bestille dit unikke langbord og plankebord i massivt træ.


Langborde fra eget værksted

Har du et helt specielt ønske mht. dit spisebord, har jeg samarbejde med et lokalt snedkerværksted, der - gennem mange år - har imødekommet mine kunders ønsker mht. langborde og plankeborde. Det er DANSK KVALITET, og et værksted, der håndbygger hele bordet.

Når et spisebord/langbord specialfremstilles er det dig der bestemmer længden, bredden, højen og overfladebehandlingen.


Konsolborde i mange størrelser og stilarter

Herudover finde du også et bredt udvalg af konsolborde. Visse konsolborde kan bestilles i et utal af farver, andre er fremstillet i genbrugstræ, og igen - også her er det muligt at få specialfremstillet et konsolbord på snedkerværkstedet.


Sofaborde/loungeborde

Jeg har også et udvalg af sofaborde/loungeborde til din stue. Lige fra små lampebord-størrelser til lidt større runde og firkantede borde. Der er sofaborde med metalben, glasbord, træborde og sofaborde med betonbordplade.

Underkategorier

 • Langborde efter mål
  Langborde, plankeborde og spiseborde fremstillet på dansk snedkerværksted Brandi Living har samarbejde med lokalt snedkerværksted, hvorfor vi kan fremstille de flotteste plankeborde og langborde i massivt træ. Oftest massivt egetræ eller massivt fyrretræ.Når du beslutter dig for et specialfremstillet langbord eller spisebord, kan du få fremstillet bordet i lige den længde og bredde, som du ønsker dig. Jeg har tegnet nogle en række langborde, som så kan kaldes mine standardmodeller. Men de er ikke mere standard, end at ud til hver en tid kan ændre på målene på spisebordet, så det passer til dit og din families behov. Vi taler om det, hvis du har specille ønsker.Også med hensyn til overfladebehandlingen af dit bord kan vi gøre meget for dig, bare spørg :-) Har du et helt specielt bord i tankerne, et spisebord, som du ikke ser her, så lad os tage en snak om det.  Kontakt mig telefonisk eller på mail, så laver vi en pris til dig. Snedkerværkstedet kan naturligvis også fremstille konsolborde, sofaborde og loungeborde i massivt træ efter dine ønsker og mål. Husk dog, at du ikke skal forvente IKEA priser, når dit ønskebord fremstilles på et proffessionelt dansk snedkerværksted. I stedet får du et massivt træbord i høj kvalitet. 
 • Langborde og spiseborde fra St. Fargeau
  Langborde, spiseborde og runde borde Det er virkelig flotte borde, som vil give enhver spisestue og køkken/alrum karakter og som skaber stemning. Alt efter hvilken type spisebordsstole, du vælger at stille rundt om bordene, sætter du selv din individuelle stil på dit hjem.
 • Sofaborde/loungeborde
  Sofaborde og loungeborde, små borde og lampeborde Det er så svært at finde pæne sofaborde. Eller, jeg synes det er svært at finde nogle pæne sofaborde at vise til mine kunder. Brandi Living har dog lykkedes i at finde en lille palette af sofaborde, småborde, loungeborde og lampeborde.Sofabordene er i en nutidig, moderne og enkel stil, f.eks. med metalben og glasplader, og alle sofaorde, loungeborde og lampeborde er i en fin kvalitet. Bordene er fra danske møbelleverandører, hvilket dog ikke altid betyder at de er fremstillet i Danmark. Sofabordene er enkle i udtrykket og kan passe i næsten enhver stue. Brug f.eks. de små runde eller firkantede borde i en gruppe foran din sofa, så får du fleksibilitet til at flytte rundt med bordet og bruge det hvor behovet er, og så ser det jo bare flot ud med en gruppe af borde.
 • Konsolborde
  Konsolborde i forskellige udgaver, størrelser og modeller Brandi Living har et stort og bredt udvalg af konsolborde til dit hjem. Mange af bordene kan du få en en lang række farver, andre er fremstillet af massivt genbrugsteak. Alle borde er fremstillet at massivt træ.Et konsolbord et hyggeligt stykke møbel. Konsolbordet kan bruges i køkken/alrummet til ekstra afsætning, i entréen som bordet under spejlet og som det sted, hvor du lægger dine nøgler mv. når du træder ind af døren. Bruger du konsolbordet i din stue har du et bord, hvor du kan skabe stemning med lysestager og blomster, og hvor du kan stille dine fotografier frem. Et konsolbord kan også bruges på det store badeværelse, hvor der ikke er indbyggede elementer osv.  Konsolborde kan bruges overalt, og med udvalget her hos Brandi Living har du mulighed for at skabe lige nøjagtig din individuelle stil og stemning, f.eks. blot ved at vælge en farve på konsolbordet, der understreger din stil og personlige indretning i dit hjem.