Langborde - konsol-/sofaborde

Der er 25 varer.

Langborde, spiseborde, konsolborde og sofa-/loungeborde

Leder du efter et langbord/spisebord i den helt rigtige størrelse eller udformning? Så er du kommet til det rigtige sted, for BRANDI Living kan tilbyde dig mange valgmuligheder.

Jeg importerer de flotteste rustikke langborde fra Holland - St. Fargeau kollektionen. På mit værksted fremstiller jeg forskellige typer langborde, hvor det er dig, der bestemmer længden, bredden, højen og farven.

Herudover finde du også et bredt udvalg af konsolborde, og et udvalg af sofaborde og loungeborde til din stue.

Underkategorier

 • Langborde efter mål
  På vores værksted kan du få fremstillet dit bord i lige den længde og bredde, som du ønsker dig. Her vises mine standard modeller, men har du en anden drøm, så kan jeg sikkert også hjælpe dig.
 • Langborde fra St. Fargeau
  Rustikke laaaaange borde - helt op til 3-4 meter Smukke langborde i genbrugstræ, og mange af bordene fås op til 3-4 meter i længden.
 • Langborde fra SIKA
  Smukke, rustikke langborde i genbrugsteak Fra danske Sika Design. Træbordene er lavt i genbrugsteak fra gamle huse og fiskerbåde, og de findes i flere størrelser og som konsolborde og sofaborde.  Sika har også et stort udvalg af borde i samme stil, men lavet til udendørs brug. Se udendørs haveborde i genbrugsteak her!
 • Sofaborde/loungeborde
  Sofaborde og loungeborde, små borde og lampeborde Et fint udvalg af sofaborde mv. til din stue. Alle i en flot kvalitet.
 • Konsolborde
  Genbrugsteak eller sprøjtelakeret? Rustikt eller glat? Et bredt sortiment, i såvel størrelser som udformning.