Nyhedsbrev

Have- og udemøbler

Der er 15 varer.
Have- og udemøbler

Havemøbler, udendørsmøbler

Skal du have møbleret din have, din terrasse eller din altan? Hos Brandi Living har vi vores bud på, hvilke havestole, caféstole og caféborde, som vi synes er skønne.

Derudover kan du bestille korte eller lange haveborde i løbende meter. Havebordene fremstilles på et lokalt snedkerværksted, og du har mulighed  for at bestille i lige den længde og bredde, som du har brug for.

Hos Brandi Living kan du også bestille de udendørs kurvemøbler - både kurvestole og kurveborde - fra danske SIKA og altså de massive træborde og havebænke fra vort eget værksted.
Kig dig omkring, der er mange skønne bud på møbler til din have, terasse eller altan.

Underkategorier

  • Eget værksted
    Haveborde og havebænke i massivt træ På Brandi Livings værksted fremstiller vi haveborde og havebænke i massivt træ, fx. douglas eller lærk. Du kan få fremstillet det længste bord til din terrasse, eller du kan få fremstillet et lille bitte havebord :-) Det er dig der bestemmer - både længde, bredde og højde - på dit havebord. Et havebord i lærk eller douglas kan man vælge af behandle med olie eller bemale med træbeskyttelse. Du kan også få værkstedet her til at lave den efterbehandling du gerne vil have. Men det er også flot, hvis man lader bordet stå og skifte farve i vejr og vind, sol og regn. Dit lærketræsbord eller douglas havebord vil over tid få den smukkeste patina, og de vil fremstå rustikke. Men det er dig der bestemmer :-)
  • SIKA Design
    Smukke håndlavede fletmøbler til din have, terrasse, udestue, sommerhuset eller kolonihaven De smukke håndlavede havemøbler fra SIKA har alle god komfort. Det er kvalitet og kurvemøblerne er primært fremstillet til udendørs brug. Selvfølgelig kan de også bruges indendørs, og med det stilrene skandinaviske design passer de så flot ind i mange hjem. Sika har kurvestole/fletstole med og uden armlæn. Der er solvogne i flet og kurvehængestol. Havesofaer og haveborde.