Værksted

Brandi Living har et årelangt samarbejde med et lokalt snedkerværksted, som bl.a. fremstiller en kollektion af vitrineskabe, som er tegnet af mig. Vitrineskabene er med glas i sider og låger og i et klassisk, men enkelt design. Jeg har 4 forskellige standardstørrelser på vitrineskabe, og du kan se dem alle 4 her!

Herudover fremstilles der andre specialopgaver, f.eks. butiksdiske, indbygningsreoler, langborde mv. alt sammen i lige de mål, som du kunne ønske.

De "små" opgaver, såsom tallerkenrækker og hylder, fremstilles på mit eget lille værksted, der ligger i forbindelse med mit showroom.

De kunder, der opsøger mig siger ofte at nu har de gået i mange år og ledt efter dette eller hint, men ikke kunnet finde det rette. Men det kan jeg hjælpe med.Ufatteligt lange langborde, eller små smalle reoler?

Sådan lidt sagt med humor: "Jeg laver det, du ikke kan finde andre steder".Så nu kan du få plads til de store hyggelige middage med familie og venner rundt om et af vore langborde, der fremstilles udfra hvad du har plads til.

Se eksempler på SPECIALOPGAVER her!

Siden 2005 har jeg løbende fået samlet en håndfuld professionelle og ansvarsevidste samarbejdspartnere. Både mine snedkere og industrimalere og andre malere er top-dygtige og brænder for det de laver.

Men lad nu være med at tro, at et specialfremstillet møbel koster det samme som  et møbel, der er produceret på en møbelfabrik - for det gør det naturligvis ikke.

Har du spørgsmål til noget som helst, eller ønsker du et tilbud eller information .... så tøv ikke! Ring eller skriv til mig, jeg er her for at hjælpe dig.

Mange hilsner

Susanne Brandi

Indehaver, BRANDI Living