Der er 7 varer.
Brugskunst og boligtekstiler

Brugskunst og boligtekstiler

Brandi Living har et lille, håndplukket udvalg af brugskunst, boligtekstiler og lidt af hver til hjemmeet. Sortimentet vil skifte, og det kan være skønne ting og sager, som jeg har taget hjem fra udlandet, og derfor kan det ske, at der kun er få eksemplarer.
Tingene er udvalgt så de understreger stilen i mit showroom, men jeg håber, at du også synes at jeg har nogle skønne ting, og jeg vil glæde mig til at modtage din bestilling.

Mange af mine puder er syet på lokal systue og er superflot lavet. Det kan være af stoffer, der er blevet til overs ved specialfremstillede møbler, det kan være vintage stof, jeg har fundet eller det kan være sjove stofrester som jeg har taget hjem fra udlandet. Men der er også puder fra andre firmaer.

Underkategorier

  • Puder og plaider
    Alt det bløde, alt det skønne til dit hjem. Ved køb af puder og plaider for over DKK 500,00 forsendes disse fragtfrit. Fragten fratrækkes på den faktura du modtager EFTER ordren er gået igennem, og som skal betales via MobilePay eller bankoverførsel. Brandi Living forhandler diverse puder fra velrenommerede mærker, men derudover bruger jeg en lokal systue til at sy puder af stof, som jeg køber forskellige steder i ind- og udland. Puderne fra systuen er så flot lavet, med en fin piping, der afslutter puden og med skjult lynlås.  Jeg kan også tilbyde, at du kan få syet puder af dit stof på bestilling, kontakt mig gerne for pris på info@brandiliving.dk eller T: 2654 6042.
  • Belysning
    Loftslamper, gulvlamper, væglamper og bordlamper. Et lille, men lækkert udvalg af stemningsskabende lamper.
  • Home Fragrance - Lampe Berger
    Alle duft-flakon'er fra Lampe Berger er baseret på rene æteriske olier. De er helt og aldeles UDEN farlige syntetiske duftstoffer. Du finder her en bred variation af dufte lige fra rene dufte til lidt tungere orientalske dufte. Jeg anbefaler, at du starter med kun at sætte 3 pinde i din flakon. Når der er gået 1 døgn, kan du vurdere om du ønsker mere eller mindre duft og kan tilsætte eller fjerne pinde.
  • Æsker og skrin
    Æsker og skrin Kan man få nok æsker og skrin? Jeg kan ikke, og jeg synes det er skønt at kunne gemme småting væk i skriv og æsker i stedet for at de ligger fremme og roder.
  • Håndklæder, toilettasker
    Håndklæder i frotté Et lille men skønt udvalg af håndklæder. Du finder to størrelser af hver type håndklæder. Når du køber nye frottéhåndklæder, så husk at lægge dem i blød i koldt vand inden du vasker dem og bruger dem første gang. Når man gør det trækker frottéen sig sammen og skulle blive tættere og mere blød i luven. Husk, ved bestilling for over kr. 500,00 i kategorien Brugskunst og boligtekstiler er der gratis forsendelse af dit køb.