Nyhedsbrev
Bog-/linnedskab - BL3253 Se fuld størrelse

Bog-/linnedskab - BL3253

Vitrineskab med dobbeltlåger. Skabet kan fås i mange forskellige farver.

Udv. mål: B111 D45 H220 cm

Flere detaljer

DKK 13.000,00

Bogskab eller linnedskab

Det fineste skab, hvor du både kan vise frem og gemme væk på de nederste hylder. De to låger i bogskabet / linnedskabet er opdelt, så der er glas for oven og fyldning for neden. Linneskabet leveres samlet. Jeg synes at bogskabet har en fin og enkel stil. Skabet fås naturligvis i mange farver både udvendigt og indvendigt, men læg mærke til den farvesammensætning, der er brugt på billedet - den er egenligt lidt sej.

Men det med farver på bogskabe og linnedskabe er jo en smagsag, så det er dig, der bestemmer både indvendigt og udvendigt.

Et skab som dette kan bruges overalt i dit hjem. Du kan bruge det som vitrineskab i stuen eller køkkenet. Du kan bruge skabet som linnedskab - altså til opbevaring af linned i gangen eller i et af værelserne. Eller du kan have det stående som bogskab med bøger, der hvor det nu passer dig.

Hylderne er flytbare. 

Det totale udvendige mål: B111 D45 H220 cm

Levering

Møblet leveres fragtfrit i Jylland, på Fyn og Sjælland, samt landfaste øer i Danmark.

Farver

Som standard kan du vælge skabet i:

  • Sort udvendigt, hvidt indvendigt
  • Hvid udvendigt, hvidt indvendigt.

 

MEN, der er utrolig mange andre farver at vælge imellem - bl.a. flere grå nuancer. Se ovenfor og klik på download og vælg filen colourboard, så kan du se alle farverne, og kontakt mig så for aftale om farve.