Bogreol - NC-9040 Se fuld størrelse

Bogreol - NC-9040

Meget stor bogreol/biblioteksreol m. stige. Reolen kan fås i mange forskellige farver. Udv. mål: B256 D56 H240 cm. Gratis levering på landfaste øer i Danmark.

Flere detaljer

DKK 34.000,00

Stor biblioteksreol / bogreol med stige

Rigtig stor og rummelig biblioteksreol - bogreol - hvor der medfølger stige. Bogreolen er todelt, så på trods af størrelsen er det muligt at få den ind i dit hjem. 

Biblioteksreolens overdel har 1 fast hylde, 2 flytbare niveauer. Der er monteret en "rundstok", hvor den medfølgende stige hviler på.

Den store reols underdel er indrettet med 2 skabe med dobbelte fyldningslåger, 1 i hver side, og i midten en hylde, enten til flere bøger eller til opbevaring af andet godt.

Bag lågerne i bogreolens underdel er der en hylde. Læg også mærke til de små udtræksplader som er placeret lige over lågerne. Dem trækker du ud, når du har brug for fralægningsplads.

Det totale udvendige mål: B256 D56 H240 cm

Farver

Som standard kan du vælge skabet i:

  • Sort udvendigt, hvidt indvendigt
  • Hvid udvendigt, hvidt indvendigt.
  • "Farve aftales nærmere"


"Farve aftales nærmere"
Du kan vælge mellem mange andre farver - ELLER KLIK HER! Så åbner du et billede, lidt stort, men du skal jo kunne se ordenligt. Håber det går!

Det er samme pris. og ønsker du ikke sort eller hvidt, så vælger du "farve aftales nærmere", og så ringer jeg dig op for at aftale nærmere med dig.

Det kan ikke siges nok .... ring, ring, ring! +45 2654 6042 hvis du er i tvivl om noget som helst. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage ml. kl. 9 og 17.  

Levering

Møblet leveres fragtfrit i Jylland, på Fyn og Sjælland, samt landfaste øer i Danmark.